1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Skuska, Październik 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Przy wczytywaniu toru sebring international raceway short circuit Wyskakuje po 1 minucie błąd ze szmatką. Wersja to Allstar ściągnięta z tego forum. Gra nagrana na dysk. Czy mogę to jakoś naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    też mam wersję od allstar, problem mój polega na tym że na torach Nurburbring konsola się zawiesza. Jest to problem z dvd 2, ja jeszcze nie sprawdziłem ale kolega z forum mi napisał ;)
     
  4. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    A ile twój obraz zajmuje miejsca? Mój ma bajtów: 7*838*695*424
     
  5. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    nie mam już tego obrazu na dysku ale dzisiaj już nie będe tego ściągał, raczej to nie zależy od wielkości obrazu ;]
     
  6. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Jak ustawić język w wersji od AllStars ??
    Ok już wiem :) nie trzeba odpisywać
     
  7. m@lin

    m@lin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Języka chyba nie zmienisz w samej grze tylko musisz w ustawieniach regionalnych w konsoli ustawić Polskę.
     
  8. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    A by mógł ktoś podać dokładną wielkość obrazu gry??
    Teb błąd pojawia się tylko w karierze
     
  9. Skuty

    Skuty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie tylko w karierze ja mam odrazu po nacisnięciu A przy menu startu wyskakuje mi błąd ze ściereczką :(
    Wie ktoś może jak to naprawić??
     
  10. Remington

    Remington Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam identyczny błąd, pojawia się w karierze jak i w wolnej jeździe... Może przyczyną jest porysowana płyta ? Ja ściągłem wersje z mediafire .
     
  11. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Ja też ściągałem przez mediafire a płytę mam zainstalowaną na dysku. Pewnie wina jest tego błędu CRC ale innym jakoś chodzi.
     
  12. Remington

    Remington Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi się wydaje że to wina porysowanej płyty.
     
  13. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Płyta jest w stanie idealnym i zainstalowała się na dysku. Na pewno to nie wina płyty.
     
  14. Remington

    Remington Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na szczęście miałem jeszcze party z mediafire na kompie. Ściągłem pliki z błędami CRC czyli 4,26,28,56,75,78 z megaupload i rozpakowałem winrarem ( po rozpakowaniu nie było już błędów ). Nagrałem na płyte i ta trasa w karierze już działa . Widać chyba że była to wina tych błędów crc przy wypakowywaniu 7zip.
     
  15. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Sprawdźcie sobie czy to obraz, czy samą płytę jak już obrazu nie macie w agbx360 - jeśli CRC się zgadza, to wina płyty, jeśli nie, to źle ściągnięta gra / źle rozpakowana / masz uszkodzony dysk.
    Pozdrawiam i zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum