1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez minion, Grudzień 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem zainstalowalem 2 plytke forzy 3 na twardym dysku i jak chce odpalic z twardego to pojawia mi sie napis ze mam wsadzic dysk 1 jak go wsadze to pojawia misie napis otworz naped i nic . kupilem x 360 jakis 1 m-c temu i go przerobilem pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sprawdz pierwszą płytę abgx360
     
  4. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn kolego bo jestem zielony
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Sprawdz caly plik .iso pierwszej płyty forzy programem abgx360


    @up

    b0t sie wepchal ;p
     
  7. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    wejdz do gry przez 1 płytke i daj zainstaluj na dysku. Powinno pomóc
     
  8. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta jak wkladam 1 plytke to pokazuje sie napis otworz naped i nic nie da sie zrobic
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    odinstaluj 2 płytkę i spróbuj zainstalować 1 . jeśli dalej będzie pisać otwórz napęd pozostaje abgx360
     
  10. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Pewnie zle nagrany obraz 2 płyty bo skoro 2dvd mu działa to z konsolą wszystko ok
     
  11. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jest to znanyt problem. Uszkodzony plik iso lub źle nagrana płyta.

    Pobierz program abgx i przetestuj nagraną płytę i wrzuć tutaj obraz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum