1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kiesler, Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Siema mam pytanie , jestem już w wyścigach BMW & Audi i mam e36 M3 podkręciłem na 555koni i mam pytanie bo w tune setup mogę tylko zmieniać cisnienie w oponach a chce kupić coś do driftu i przerobić jak w temacie innym setup specjalny do driftu a nie moge i co muszę zrobić aby tam w biegach i zawieszeniu itd mógł zmienić ? I czy da się zmieniać silniki tzn np z Bmw e30 silnik wsadzić do e36 albo innej fury ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do tuningu to musisz wejsc juz w menu wyscigu ( tam gdzie jest m. in. Najmij Kierowce ) tam tez bedzie opcja - Tuning ( czy jakos tak )

    W tym wlasnie menu mozesz dokladnie zmienic wszystkie ustawienia samochodu. Z menu glownego forza 3 w/w funkcje nie sa aktywne
     
  4. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w ktorym miejscu reguluje sie wysokość itp spoilera?
     
  5. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Acha a jak teraz zainstaluje dysk 2 to ten save co mam to stracę go ? i jak z silnikami można przekładać z jednego samochodu do innego drugiego ?
     
  6. Nware

    Nware Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    save'a nie tracisz, masz dodatkowe samochody i trasy. Co do silników to można wymieniać ale tylko takie jak do wyboru w menu, to są takie paczki z udoskonalonym silnikiem, żebyś nie musiał tuningować tego co masz.
     
  7. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ktorym miejscu reguluje sie wysokość itp spoilera?
     
  8. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    acha o to chodzi , a czym najlepiej latac bokulcem ? Bo wchodzę tam w go race potem cars wybieram samochód jakiś i biore cos na U itd i tam dalej jest Test Drive i jak tuninguje to drugie też klikam a jak chcę ustawienia tam biegi itd. to w tym dziale tak ? A słuchajcie sory za OT ale jak wy macie tam pod loginem Np Lukaess07 to jak też moge zrobić ? i tam macie Rep i gry itd ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum