1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mareh, Lipiec 27, 2010.

  1. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam otóż nagrałem sobie 1dvd forzy 3, wkładam do x-a i nie widzi mi plytki ;/ pojawia sie to wszystko jakby jej nie bylo w menu

    moj naped to hitachi ixtreme 1.51 i gears of war 2 mi dziala bez problemu

    wiecie dlaczego tak jest? i czy mozna cos z tym zrobić?

    z góry dziekuje :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Mogłes spradzić obraz abx...moze cos było nie tak? albo poprostu zle sie gra nagrała
     
  4. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz patchować na niski Wave. W artykułach dział ISO jest przyklejony poradnik. Zmieniasz Wave na 2.
     
  5. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to na ten flash trzeba zmieniac wave?

    a i jestem laikiem, to do czego sluzy ten probgram abx?
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    abgx sprawdza obraz pod kontem błędów i Stealth czyli "niewidzialności" w Live (żeby nie dostać bana) Tak dla Hitachi tylko zmiana Wave na 2.
     
  7. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czyli jakie wave dzialaja na hitachi? no bo gow2 mi dziala i jeszcze fifa world cup 2010 tez im nie musialem wave zmieniac

    edit. sprawdzilem tym abx i jest ok obraz

    wyswietlilo mi sie ze wersja musi byc ixtreme 1.51 lub wyzsza czyli by sie zgadzalo

    to dlaczego mi nei dziala? i jesli musze wave zmienic to czemu?
     
  8. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ktos mi powie jak zrobic zeby forza 3 dziala? bo nie chce kolejnej plytki marnowac,
    czy ta zmiana wave pomoze?
     
  9. matek077

    matek077 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-CH
    Moim zdaniem pobierz nowa wersje forzy ja mam dwie plytki i smigaja idealnie na moim ie 1.5 wiadomo 7gb to duzo ale kazda plyta to az do 7zl wiec koluj sobie inna wersje :p
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz spatchować obraz iso na nizszy wave - wave 2.
    Programem pff o matic lub x360 wave patcher.
    btw.
    Gra jest super polecam ja kupic bo jest tego warta ! :) Ale kazdy i tak zrobi jak uwaza....
     
  11. Mareh

    Mareh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak uzbieram fundusze to najprawdopodobniej kupie ;]

    dzieki pomoglo i dziala :D

    ale mam jeszcze maly problem bo np. wkladam plytke to wyskakuje mi otworz naped i musze tak czasami z 10 razy robic zeby mi ja odczytalo, czy da sie jakos na to poradzic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum