1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez konrad767, Sierpień 31, 2010.

  1. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Na yt widziałem jak ludzie driftują na otwartych przestrzeniach. Bo w grze nigdzie takich tras nie znalazłem. I moje pytanie brzmi czy trzeba je ściągnąć z live czy są na dvd 2??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Jeśli chodzi Ci o Benchmark (hangary) to trzeba ściągnąć DLC
     
  4. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Benchmark High Speed Ring ? Czy jak kupię nową w Polsce to dostanę kod w pudełku na tę trasę, czy muszę kupić za granicą? Bo na marketplace jest napisane:
     
  5. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja kupiłem forze w Polsce i nie miałem kodu, kumpel kupił za granicą i ma. Najlepiej na allegro kup, tam masz info czy sprzedają z kodem czy bez.
     
Wczytywanie...

Poleć forum