1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidos171, Grudzień 27, 2010.

  1. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na grać forze 3 na płytke 8.5 gb skoro ta forza zajmuje
    14.7 gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    na dwie płytki?... :D
    i uściśliłbyś wątek. czyli: skąd masz obraz, cóż to za wersja, etc...
    wtedy będzie mozna jasno odpowiedzieć. :p
     
  4. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak na dwie plytki a przeciez do xboxa sie tylko 1 miesci?
    wersja w jezyku polskim obraz z haszkodow
     
  5. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ale jaja se teraz robisz, hę? :D
    co z tego, że dwie płytki?...wkładasz jedną, grasz. kiedy konsola zażąda drugiej płytki, lub będziesz chciał zagrać w dodatkowe tory/wózki, wkładasz drugą płytkę, i już.
    aha, z drugiej płytki trzeba zawartość instalować, innej drogi nie ma.
     
  6. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    do forzy wystarczy Ci 1 dvd jezeli chcesz dodatkowe samochody lub trasy 2dvd instalujesz na dysku lub jezeli nie posiadasz mozesz wrzucic na pendriva
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Musisz wypalić i jak będzie pierwsza odpalona, to pojawi się opcja instalacji drugiej, wtedy wyjmujesz (nawet cudem gra się nie wyłączy) i wkładasz drugą. Po instalacji wyjmujesz drugą, wkładasz pierwszą i masz wszystkie wozy oraz trasy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum