1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez damian7154, Luty 3, 2011.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Czytałem, że Forza jest bardzo rozbudowana, trzeba dużo czasu, żeby zrobić 100%. Tutaj pojawiają się moje pytania:
    1. Przejechałem parę wyścigów w Forzy i już mam aczika "Ukończyłeś sezon 1" więc gdzie jest taka długa?
    2. Od razu na początku mam najlepsze auta typu Bugatti itp w trybie "Wolna gra". czy to normalne?
    3. Gdy pierwszy raz podłączyłem konsolę, włożyłem płytkę 1 z Forzą 3, nie instalowałem od razu ( wtedy nie umiałem ) i zawołało płytkę 2, włożyłem, zainstalowały się niby dodatkowe tory. Tylko dopiero później zainstalowałem zawartość płyty pierwszej. Da się sprawdzić czy te tory i autka się zainstalowały? Może ktoś napisze jakie to tory i samochody a ja to w Forzy sprawdzę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    1. pierwsze sezony sa krotkie. potem bedzie cos :p
    2. to normalne.
    2. jezeli na ekranie wyskoczylo, ze zainstalowalo, to zainstalowalo ;)
     
  4. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wchodząc w Dashboardzie w Ustawienia Systeamu->Pamięć->Gry mam Forza Motorsport 3 i rozmiar 8,4 GB. Sprawdźcie u siebie z dogranymi torami ile zajmuje? Btw. wkładając płytkę 2 wyskakuje komunikat "włóż dysk 1"
     
  5. mariusss

    mariusss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bedzie ci wyskakiwał ten komunikat bo gra uruchamia sie z 1 płyty . masz wszystko dobrze.
     
  6. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    OK. Problem rozwiązany. Temat lock.
     
Wczytywanie...

Poleć forum