1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 demo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez formula1998, Październik 4, 2011.

  1. formula1998

    formula1998 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam demo forzy 4 i przy usbxtafgui mam problem i pisze mi blad gry jak zainstalowac demo przez horizona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Nie wiem jak przez horizona, ale możesz wypalić demo na płycie dvd i zagrać. Po prostu wrzucasz folder "content" na dvd w jakimś programie do wypalania i jedziesz.
     
  4. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Przez horizona:
    1. Podłączasz Pendrive (sfotmatowanego z poziomu konsoli)
    2. Włączasz program
    3. Wchodzisz w zakładkę DEMO
    4. bierzesz plik np ja mam od frozy: 7AA3697059556661AA1C6204AE0D44EAB4CA53F14D i go wrzucasz tam metoda drop&drag (ni wim czy dobrze napisałem) czyli przeciągasz plik do programu folder DEMO.
     
  5. formula1998

    formula1998 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    wie ktos czy trzeba zainstalowac akualizajce zeby pograc w demo forzy 4 ?
     
  7. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja jestem narazie na 20k miejscu, a jest stowka ludzi i pne sie w gore, tylko ze codziennie trzeba podnosic , bo ludzie w to nalogowo graja :p:)
     
  8. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pytanie tak jak 2 posty wyzej czy do tego demka potrzebna jest aktualizacja dasha, bo ja jade jeszcze na starym dashu tym ktory jeszcze nie usuwal przerobki i demo fify12 dziala, fm4 nie.
     
  9. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...

Poleć forum