1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 dvd 1 i dvd 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baranxd13, Maj 11, 2012.

  1. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ktore dvd mam nagrac aby ggrac z w singla z plyty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Obie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja ma xboxa 4 gb lt 3.0 i teraz nie wiem jak nagrac bo nie mam ihasa :( pomozecie ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    DVD 1 jest to gra, możesz na niej grać ale nie będziesz miał dostępu do niektóry tras/samochodów.
    Jeśli chcesz mieć te dodatkowe trasy/samochody to wypal drugą płytę i jeśli nie masz dysku to zainstaluj na pendrive .
     
    1 osoba to lubi.
  6. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra juz wiem dvd 1 do grania a dvd 2 do instalacji czyli mnie dvd 1 interesuje ale teraz jak to nagrac na zwyklej nagrywarce ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    iHAS + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    @ Dokładnie jak UP, można było normalnie grać.
    Na zwykłej także wypalisz, ale co jakiś czas będą wyskakiwały błędy, wywalało będzie do dasha itp.
     
    1 osoba to lubi.
  9. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakis poradnik jak nagrac zwykla nagrywarka ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ikona jest a jak wlanczam czarny ekran a za chwile gra nie jest obslugiwana i teraz szukam jakis fajnych gier w=yscigowych z motorami i samochodami narazie mam tylko project gotham racing 4 :0 polecicie cos bo nie chce robic offtopu
     
Wczytywanie...

Poleć forum