1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 Dvd 2 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stachu123, Styczeń 13, 2013.

  1. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą Forza 4 , tak jak w tytule chodzi mi o dvd 2 ... Nie mam pojęcia w jaki sposób mogę ten dysk zainstalować a trochę szkoda mi samochodów ;/ . Widziałem już parę tematów tego typu 'forza 4 dlc'' i niestety nic z tego nie wyniosłem ;/. Jeżeli już ktoś to rozpracował i wie co i jak to proszę o instrukcje . Dodam że mam RGH i gra normalnie działa ,tylko problem z tym dvd 2 ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wypakuj dvd2 przez xbox bacup creator i folder content wrzuc do content na dysku wewnetrznym w xboxie
     
  4. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeżeli dvd2 przerobiłem w programie GOD i wrzucilem do hdd/content/0000000 to jest niepoprawnie i usunąć?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak musisz wrzucic sama zawartosc content z płyty
     
  6. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety na komputerze zostawiłem tylko wypakowaną część w GODzie i niewypakowaną już usunałem ;/ .Więc gdy pobiorę dvd 2 od nowa to dam znać o efektach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum