1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 Dziwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stachu123, Marzec 27, 2013.

  1. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem posiadaczem Xboxa360 slim RGH . Jakiś czas temu ściągnąłem Forza 4 z internetu i grałem bez problemu ale bez dodatkowych aut z dvd 2 .Jednak postanowiłem kupić grę orginalną , którą kupiłem w wersji PAL (jeżeli ma to jakieś znaczenie) . W środku dostałem tylko jedną płyte ,więc myślałem że bez problemu DLC mi się zainstaluje a okazuje się że nic z tego ..... Odinstalowałem ściągniętą wersje gry bo myślałem że to może kolidować , niestety znowu nad autami pojawia się znaczek DLC <tam gdzie zazwyczaj pisało dvd 2 > i po naciśnięciu przycisku "a" wychodzi powiadomienie że nie mogę sciągnąć danego auta z powodu nie podłączenia do Xbox Liva. I teraz moje pytanie , czy muszę kupić specjalnie golda żeby sciągnąć pare dodatkowych aut ? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo nie na darmo wydałem pieniądze..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co Ci z GOLD'a skoro masz RGH ?? chyba ,że masz dual nand, ja proponuję pobrać DLC z poziomu PC i wrzucić na dysk, to co było w dodatkach na drugiej płycie to nie wiele z tym co wydali później
     
  4. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli myśle ze jak z płyty nagram na pena to będzie okej, tylko jeszcze nie mam pojęcia gdzie wgrać to dlc ;/
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co z płyty na pena ??

    DLC do FORZA 4 wrzucasz do: content/0000000000000000/4D530910/00000002/ TUTAJ


    a wyszły takie DLC :

    Forza Motorsport 4 - 2013 SRT Viper Pack + Forza Horizon Challenger 392
    Forza Motorsport 4 - April Alpinestars Car Pack
    Forza Motorsport 4 - August Playseat Car Pack
    Forza Motorsport 4 - December IGN Pack
    Forza Motorsport 4 - February American Le Mans Series Pack
    Forza Motorsport 4 - Hyundai Veloster Bonus Pack
    Forza Motorsport 4 - January Jalopnik Pack
    Forza Motorsport 4 - July Car Pack
    Forza Motorsport 4 - Launch Track Pack
    Forza Motorsport 4 - Limited Collector's Edition Pack + Launch Bonus Pack
    Forza Motorsport 4 - March Pirelli Car Pack
    Forza Motorsport 4 - May TopGear Car Pack
    Forza Motorsport 4 - Meguiar's Car Pack
    Forza Motorsport 4 - November Speed Pack
    Forza Motorsport 4 - Porsche Expansion Pack
    Forza Motorsport 4 - September Pennzoil Car Pack
     
  6. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam źle zrozumiałem, ale co do tego dlc co podałeś liste. To nie chodzi mi o dlc które wyszło w przyszłości po wejściu gry na rynek . Tylko o dlc które znajduje się na płycie, a naprawdę nie mam pojęcia skąd miałbym to dlc sciągnąć.




    Z drugiej strony dziwię się ze czlowiek kupuje orginalną grę , a żeby dostać dodatkowe auta które powinny być na płycie , trzeba sciągać z internetu.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja się dziwię ,że nie dostałeś 2 płyt z grą.. w sklepie to zakupiłeś ??

    PS> Nie pisz post pod postem, tylko używaj opcji EDYTUJ ;)

    Jeśli chcesz to odezwij się na PW, zarzucę Ci linki do contentu z drugiej płyty , ~2,8GB
     
  8. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak gra była kupiona w sklepie , jeszcze myślałem że jest pomyłka a tu się okazuje że płyta nie ma oznaczen dvd 1 albo dvd 2 ... Po prostu jeden dysk ,a co do problemu . Masz jakąś stronę skąd moge sciągnąć to dlc którego nie dostałem w zestawie.?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
  11. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie to essentials edition .... Ale się wpakowałem...A głownie w 80% kupiłem tą gre dla tej płyty.A teraz to już szkoda mi wydawać 110 zł znowu na tą samą gre ;/.
     
  12. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pewnie kupił bundle packa (forza 4 essentials edition) tam jest tylko 1 plytka
     
Wczytywanie...

Poleć forum