1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4. Gdzie wgrac 2 dvd ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snuq321, Sierpień 20, 2013.

  1. snuq321

    snuq321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, pytanie jw. Gdzie wgrac druga plytke z dodatkami .
    Pierwsza jest na hdd1:/content/gry/forza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Z drugiej wyciągasz Content i wrzucasz tak jak DLC.
     
  4. snuq321

    snuq321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem zielony w tym temacie :) można łopatologicznie wytłumaczyć ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Druga płyta do XEX'a i wypakowany folder content skopiuj do content na hdd konsoli.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. snuq321

    snuq321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wrzcam do do content tam gdzie mam gre to nie działa ;/
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Coś źle robisz... Może dlc trzeba odblokować..


    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. MrBednar

    MrBednar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to moje pytanie teraz: kilka dni temu otrzymałem FM4 na dwóch płytach, DVD 1 i DVD 2. Zaciekawiło mnie, iż nie mam folderu Content. Oba pobrane obrazy przerobiłem przez xbox image browser. Gierka działa,ale brak dodatków.
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na DVD2 musi być folder Content a w nim 16 zer, później 4D530910 \ 00000002 \ tutaj pliki.
     
  10. MrBednar

    MrBednar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I problem polega na tym, że brakuje mi folderu Content :(
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pobierz na nowo DVD2.
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz co masz po wypakowaniu płyty z dodatkami do XEX'a.
     
  13. MrBednar

    MrBednar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj mi mejla Jabar, to wrzucę ss jak gra wyglądał przed użyciem xbox image browser, a jak wygląda po jego użyciu.
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz jakie masz pliki i foldery,albo zapodaj na imgur.com ss i podeslij linka.

    Wysłane z tapatalka
     
  15. MrBednar

    MrBednar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nawet jak odpalisz DVD2 w Xbox Image Browser to po lewej stronie nie masz katalogu Content? Oo
    Dziwne. Spróbuj pobrać DVD2 z innego źródła..
     
  17. MrBednar

    MrBednar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ogarniam tego za cholerę. Próbuję znaleźć inne źródło i ni ma :(


    Edit:

    Użyłem raz jeszcze xbox image browser`a i znalazłem content.
    Tak to wygląda po użyciu tego programiku, wypakowałem go do nowego folderu.
    imgur: the simple image sharer
    Pytanie: co dalej z tym fantem zrobić?
     
  18. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No zgraj folder content na hdd konsoli do folderu content, a jeśli dosatki nie ruszą, to odblokuj w xm360.

    Wysłane z tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum