1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 Goty lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mako1993, Styczeń 19, 2014.

  1. mako1993

    mako1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanko mam przeróbke lt3.0 i zastanawiam sie czy moge skopiowac content z dysku 2 na pena i na dysk do konsoli ?? tak jak to sie robilo z gta v aby zaoszczedzic plyte ?? Robiłem też tak z battlefieldem 4 ale z forza mi nie wychodzi ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    bo forza nie ma contentu tylko DLC ktore nie dzialaja bez RGH, trzeba nagrac na plyte
     
  4. mako1993

    mako1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie zgram tego musze wypalic na plyte skoro mam tylko lt 3.0 ?
    Sry ze jeden pod drugim ale zastanawiam sie czy jak nagram dvd 1 forzy 4 goty i ja odpale to czy przez neta za darmo nie sciagnie mi tych dodatkowych samochodow i tras ???


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    edytuj posty, a masz kod do wpisania zeby sciagnac zawartosc za darmo? watpie, szkoda 3 zl na plyte zeby nagrac...
     
  6. mako1993

    mako1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myslalem ze to sie pobierze jak aktualizacja a zebys wiedzial ze szkoda ;d nagrywac plyte 1h zeby ja pozniej odlozyc i nigdy nie uzyc ;/ no nic skoro trzeba to trzeba chcialem to jakas obejsc bo mi zostaly 2 plyty a tak bym co innego nagral.Właśnie wyciagnolem content z plyty i mam 4 zestawy samochodow moge to normalnie skopiowac na dysk bedzie to wgl dzialac czy raczej nie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum