1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 i Błąd E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Master26, Wrzesień 23, 2013.

  1. Master26

    Master26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich zakupiłem używaną konsole z Allegro Xbox360 Premium data produkcji 2008-08-11 z HDMI z napędem Hitachi według sprzedającego konsola jest bez przeróbki ale podczas aktualizacji dasha mam błąd xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099 czy to przez kabel czy przez pena nie da się zaktualizować, trudno pomyślałem olać multiplayer bo wszystko chodzi normalnie Fifa 12 i Gears of war 2 normalnie się instalują na dysku stany gry także się zapisują ale dzisiaj po zakupie Forzy 4 przywitał mnie komunikat Błąd E66 i migająca czerwona dioda, załamka :moody:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prawdobnie inny napęd niż fabryczny jak nie ma lt. I będziesz musiał se go dokupić xgd3 ci nie pójdzie ale xgd2 tak.
     
  4. Master26

    Master26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie zauważyłem że Hitachi coś mi tu nie pasuje teraz nie wiem jaki napęd powinien być w oryginale
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pradobnie lt jest jakieś i napęd nie z tej konsoli i się dash nie chce wgrać. Ofw powinno załatwić sprawę jak to orginały.
     
  6. Master26

    Master26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście że oryginały i zrobiłem duże gały że wywaliłem kasę w błoto, zobacze co to jest Ofw i może coś z tego będzie
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    orginalny soft napędu. Według mnie tam powinien być benq.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    lt nie ma nic do rzeczy... skoro twierdzi ze konsola nieprzerabiana to tak moze byc, zwyczajnie naped padl i jest podmieniony na inny, a w takim wypadku aktualizacja nie przejdzie
     
  9. Master26

    Master26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola była zapewne oflagowana i może zbanowana kto to wie bo sypie mi tymi błędami że jestem przerażony najwyżej 300zł w plecy jestem ale ten napęd jest podejrzany ale od sprzedającego i tak muszę mieć klucz napędu żeby coś zadziałać
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Klucz możesz sobie wyciągnąć z napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum