1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 i kinect.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Sierpień 3, 2012.

  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Forza 4 z kinect.

    Przeglądając gry na kinecta, znalazłem Forze 4, w którą ktoś grał poprzez kinecta. Teraz mam Forze, ale w menu nie ma żadnej wzmianki o Kinect. Czy opcja ta pojawi się, gdy podłącze kinecta (będę go miał za tydzień)? Czy trzeba łączyć sie z internet i wtedy sie pokaże taka opcja?


    A i drugie pytanie, gram około pół roku w Forze 4, a teraz zauważyłem ze nie mam Porsche.. To normalne czy tylko ja tak mam? Jeśli normalne to czy można je jakoś dokupić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kinect używany jest w autoviscie :)
    Porsche nie ma w podstawce, ale wyszło już DLC :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Z tego co pamiętam trzeba połączynia z netem do AutoVisty, dobrze pamiętam?
    Co znaczy DLC?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    DLC- dodatek do gry, możesz go pobrać z Xbox Live, oczywiście jest on płatny :)
    Autovista chodzi mi na moim koncie jak i na koncie offline :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    DLC to dodatkowa zawartość do pobrania. Zazwyczaj są tam nowe mapy/bronie/tryby itp, a w przypadku Forzy - DLC dodają nowe samochody. Możesz je ściągnąć z Xbox live. Zazwyczaj są płatne (punkty msp), ale można trafić też na darmowe.
     
    1 osoba to lubi.
  7. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ok, a ile mniej więcej ten dodatek kosztuje?
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  9. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ostatnie pytanie :D. Ile to 1200 MSP (chodzi o ZŁ)
     
  10. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ten z Porsche 1600 msp.
     
    1 osoba to lubi.
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    60-70 zł
     
    1 osoba to lubi.
  12. dudek_killer

    dudek_killer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Można też pojeździć samemu albo na podzielonym ekranie.. tyle że jest lipa bo auto samo hamuje i dodaje gazu a ty tylko machasz rękoma.
     
    1 osoba to lubi.
  13. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ok dzięki, więc będe grał bez Porsche ;). Dzięki za szybkie odpowiedzi :D

    Sory za pos pod postem, ale bez tego byście nie zauważyli że ma jeszcze jedno pytanie .

    Wszedłem w Autoviste, ale tam jest tylko rozglądanie sie wokół samochodu, nie ma opcji wyścigu... Jak podłącze kinecta to pojawią sie jakieś opcje?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  14. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    W autoviscie jak sie orientuje mozna jedynie ogladac samochod, prawda ?

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  15. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak.
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    można oglądać jak i się przejechać oglądanym samochodem :)
    jankop grałeś w FM 4 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum