1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 i layerbreak- szybkie pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtek31, Październik 17, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Witajcie.
    Zauważyłem że forza 4 ma layerbreak 2133520. Czy to robi jakąś różnicę w nagrywaniu?? Czy mogę wypalić na normalnych dvd+r dl 8,5 czy jest jakiś nowy wynalazek?
    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1521
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to jest XGD3 wiec jaki ty tam chciales miec wpisany inny?
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak ma byc i nagrywasz na płyte DVD + R DL VERBATIM.
     
  5. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Ok dzięki za info, rzuciło mi się to po prostu w oczy.
    Pozdro
     
  6. damianso2

    damianso2 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    problem

    Chciałem zapytać jak nagrać forzę obraz zajmuje 8.13 GB używam programu do nagrywania ImgBurn i gdy chcę nagrać wygląda to tak jak brakowało by miejsca na płycie a chciał bym zagrać :)
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prosze Cie, poszukaj na forum bo naprawdę jego ideą jest żeby wam pomagać ale wszystkie informacje są na nim dostępne. Ja rozumiem gdyby ich nie było ale są.
     
  8. damianso2

    damianso2 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum