1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 motorsport

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ad1995rian, Lipiec 8, 2012.

  1. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pobrałem wczoraj gre forza 4 motorsport wypaliłem jak inne gry xdg3 i kiedy włozyłem do xboxa plytka jest brudna przetrzyj szmatka wszystkie gry xdg 3 mi działaja m.in max payne 3 czytałem ze tylko do forzy potrzebna jakas specjalna nagrywarka prosze o pomoc i odp czy macie tez ten problem moze pobrałem trefna wersje podeslijscie linka thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dapiko

    Dapiko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    do forzy 4 jedynie nagrywarka liteon ihas jak i do gier dragons dogma i dirt nowy, takze zwykla nagrywarka sobie odpuść nie trac czasu i płyt
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Forza ma CIV i tylko IHAS ba nawet gra nagrana ihas'em się niektórym wywala.
     
  7. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To ja mam szczęście, bo mi nie wywala błędów na płytce nagrane poprzez clonecd opcją 'nagrywaj aż do osiągnięcia...'

    A grę przed pierwszym uruchomieniem zainstalowałem na dysku twardym.
     
  8. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    Powiedz mi jak... nagrane zwykła nagrywarka? ładnie sciemniasz
     
  9. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli bez specjalnej nagrywarki niestety nie pogram ?
     
  10. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Jedni mają farta i będzie im działało nagrane zwykłą laptopową nagrywareczką. Niestety jak widać,ty do tej grupy niestety się nie zaliczasz. Idź do jakiegoś kolegi albo znajomego co posiada ową nagrywarkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum