1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 na LT 3.0 ? działa czy nie ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez xAmpeGx, Grudzień 29, 2011.

  1. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    Witam chce nagrać forze 4 PAL wersję COMPLEX i nie wiem czy po spatchowaniu będzie działała jak powinna ? ta gra nie ma żadnych dodatkowych zabezpieczeń ? dostał ktoś bana za granie w nią online (po spatchowaniu) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    gra ma zabezpieczenie CIV zalecane nagranie jej jest nagrywarką ihas bo gra flaguje konsole lubi do dasha wychodzić do dasha.
     
  4. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    ja nie moge. nie bede kupował żadnego ihasa jak mam dobrą nagrywarkę która nagrywa mi do 100% a nie 97%.. i znów dylemat..
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jednym działa na 97% innym nie i na ihasie też flaguje konsole i orginalne też tak mają.a fladze ludzie i tak sobie grają na live bo fali banów dawno już nie było ms zaspał?
     
  6. eksbox

    eksbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ależ jak wybierasz opcję truncate w IMGBurn to nie znaczy, że Ci wypala 100% danych. Program ignoruje te 3% danych z obrazu, i pokazuje tylko to, co ma wypalić.
     
  7. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ooo, to bardzo ciekawe jakim cudem nagrywa Ci zwykła nagrywarka do 100% płyty. Normalnie cuda i kolejny gość który jako jedyny na świecie robi takie rzeczy. Jednak ci Polacy to potrafią.
     
  8. mkf118

    mkf118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam nagrywarkę Lite On IHAS 124-19B ale nie mam jej sflashowane. Jest gdzies poradnik na forum, z plikami i instrukcja flashowania? Czy jezeli mam nowego Dasha po cichej aktualizacji i LT+3.0 Forza 4 nagrana tą nagrywarką mi pójdzie?
     
  9. mkf118

    mkf118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo : ) Pozdrawiam.. : )
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Ten kto niema IHAS-a niech sobie na niego składa bo wcale się nie zdziwię jak obrazy spaczowane nowym ABGX będą się sypać na 97%. Ludzie z TX już piszą żeby nie zawracać im **** jak ktoś ma problem z grami turncate, bo wsparcie technicznie dają tylko ludziom nagrywającym na IHAS.

    Sam na wiosenne premiery zaopatrzę się w IHAS-a
     
  11. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    Ok, wszystko działa na ihasie w 100% :)
     
  12. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  13. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    wszystko ok
     
  14. MarcinDsD

    MarcinDsD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    xAmpeGx - Wes Lepiej Graj Na Orginałach Co ? Piractwo Jest Karalne.Nie Chce Być Nie Miły Ale Lepiej Kupić se Na Allegro gre i bedziesz zadowolony.
     
  15. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mam ihasa, wypalam na verbatim. Nagrywać z weryfikacją czy bez?
     
  16. polska753

    polska753 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak udało się wam odpalić forze 4? Ja przed chwilą nagrywałem na zwykłej nagrywarce na verbatime. Gra odpala, przechodzę pierwszy wyścig, wybieram samochód i wyskakuje błąd o przetarciu płyty :mad:

    Hmm.. Teraz poszło dalej, już mogę poruszać się po menu, włączyć wyścig, ale zawiesiła się muzyczka i cały czas słyszę tylko (tudytudytudytudy):eek:
     
  17. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  18. xaoo

    xaoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bzdura!, nie trzeba żadnego ihasa... właśnie od kilku godz. śmigam na niej....

    Forza wypalona na verbatimie, nagrywarka LG, z płytki hula aż miło... gra wcześniej patchowana, wypalona imgburn, prędkość 2.4....

    ihas jest zalecany a nie wymagany...
     
  19. polska753

    polska753 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też patchowałem i wypalałem na verbatimie, ale wydaje mi się, że skopałem nagrywanie bo gra działa tylko zawiesza się muzyka w menu po pewnym czasie(jak sie szybko porusza po menu i włącza wyścigi to można grać, ale jest to niewygodne). Xaoo, czy podczas nagrywania wyskoczył Ci błąd w 97-98%?
     
  20. patrykb4

    patrykb4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też na Forzę nie mam siły. Wypaliłem obraz na 3 płytkach na zwykłej nagrywarce. Przy pierwszych dwóch próbach spatchowałem obraz uniwersalnym patchem xgd3 i można było grać w niektóre wyścigi, inne zaś ładowały się bez końca. Gra wywalała do dasha. Przy spatchowaniu gry indywidualnym patchem gra nie wywala, ale i tak nie da się grać komfortowo. Może problem tkwi w tym, że nie nagrywam na Verbatimkach tylko Emtecach lub Platinumach?
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja stawiam ze problem tkwi w tym ze nie nagrywasz calego obrazu
     
Wczytywanie...

Poleć forum