1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 offline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk2828, Październik 14, 2011.

  1. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema.! mam przeróbke lt 2.0 . i chcem nagrać forze motorsport 4 . jak bede grał offline to mnie nie oflaguje ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w offline oflagowuje tak.

    Raczej trzeba poczekac na nowy firmware nagrywarki ihas albo kupic xkey to nie oflagowuje , bo jest civ w xgd3 w forze.
     
  4. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde . to se nie pogram ;(((((((
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Kolega wyżej ironizował ofc:) Nie ma opcji OFFLINIE oflagować? Na logikę. Jakby to miało się odbyć?
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flaga ci nie grozi ale po podlaczeniu na live juz zmienia status xval i ban mozna zaliczyc szybko na swięta.Podobno tak
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie, CIV sygnalizuje błąd,dashboard flaguje i przy pierwszym podłączeniu do xbl ms ma już te dane u siebie

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja wogóle nie gram live .. po h^j zaprosi sie kolegów mam 4 pady i to to samo :p
    a ile kosztuje w pl nagrywarka ihas wraz z firmware
     
  10. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    xkey dobre 413zł plus przesyłka z niemiec lub z anglii.To się zwróci szybko zamiast kupować płytki, xkey jest bezpieczny niż wypalanie.
     
  12. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ja*******e ! 413 zł!? o***eli zradosci ! a c4 se wymyślił nagrywarke zamiast fw do nagrywarki ! *******e tego xboxa chyba go opyle i kupię ps3
     
Wczytywanie...

Poleć forum