1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 ostatecznie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bapek72, Grudzień 16, 2011.

  1. bapek72

    bapek72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pytanie jak w temacie odnośnie forza 4 kopie zapasowa można nagrać na 2 płytach i tera zapytanie czy jest warto bo sa rożne opinie ze w krótkim czaie gra bedzie chcial aktualizacje a poniewaz gre nagrywam w 97% odniesie sie do tych 3% i nie będzie chodzić . czy tak naprawdę jest i narazie nie ma sensu nagrywac czy jest jakis sposb na to??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bynus

    bynus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja włąśnie tak nagrałem jak mówisz nagrałem sobie forze 4 i nie dograło do konca no i teraz jak odpalę to mi czsem zcina konsole nie wiem czy to jest spowodowane tym czy nie i wyskoczył mi raz błąd autoryzacji płyty czyli chodzi o to ze masz tryb offline to nie moze sprawdzić czy to jest ogryginał nie wiem czy ja mam tylko taki problem czy ktoś jeszcze
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jak gra w krótkim odstępie czasu może chcieć aktualizacje? Jak chcesz pograć w forze, to nagraj i po sprawie. Nie masz ihasa, to może wywalać błąd, że płyta może być nieoryginalna i tyle. Drugiej płyty nie musisz nagrywać, ale wtedy nie będziesz miał dostępu do wszystkich samochodów i innych dodatków.
     
  5. bapek72

    bapek72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Zubitzu2207

    Zubitzu2207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Drugą płytkę możesz wrzucić sobie odpowiednio na pendrive'a i też będzie chulać.
     
  7. tomi5

    tomi5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    A czy ta druga płytę można zainstalować z pendrive'a??
    I przy okazji macie jakis sprawdzony link do kopii zapasowej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum