1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 płyta z grą wydaje się być uszkodzona

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorzd92, Marzec 26, 2013.

  1. grzegorzd92

    grzegorzd92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Posiadam na dysku forze 4. Przeróbka rgh. Po kilku minutach grania wyskakuje komunikat o tym, że płyta wydaje się być uszkodzona. Gram offline, konsola nie jest podpięta do Internetu. Jak sobie z tym poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Przy podobnych komunikatach najczęściej wina leży w konwersji do GOD lub XEX ... przerób jeszcze raz i sprawdź. Przy F4 najlepiej pierwszą płytę zrobić w GOD a drugą XEX i przegrać sobie katalog content na dysk konsoli by mieć dostęp do aut i tras z płyty nr 2
     
  4. grzegorzd92

    grzegorzd92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zrobiłem i nic to nie dało

    Jednak problem rozwiązałem. Gre trzeba uruchomić bezposrednio z xexmenu. Wczoraj grałem 4 godziny, dzis 3 i nic sie nie pojawiało.
     
  5. rghnewbie

    rghnewbie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak uruchomić forze z xexmenu ?
     
  6. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    A masz RGH w konsoli?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. rghnewbie

    rghnewbie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. rghnewbie

    rghnewbie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem jak grzegorz
     
Wczytywanie...

Poleć forum