1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 problem disc 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ratajek, Październik 14, 2011.

  1. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    Otóż gdy próbuje zainstalować na dysk pliki z drugiej plyty (mam oryginała) to wyskakuje mi błąd "Nie można zainstalować tej gry." Z disc 1 nie miałem problemów, a z tą nie wiem. Pomóżcie.

    EDIT: Bardzo przepraszam źle użyłem szukajki. Znalazłem odpowiedź. Temat do zamknięcia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dr.Analos

    Dr.Analos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    330
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przeczyściłeś płytę ? nic nie pomogło idz do sklepu żeby sprawdzili czy gra uszkodzona jeśli tak to wymień na 2 grę .. Wiadomo potrzeba do takiego myku paragon zakupu ..
     
  4. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Zle wytloczona plyta lub laser jest na wykonczeniu. Sprawdz na innej konsoli czy sie zainstaluje, jesli nie to reklamuj u sprzedawcy gre. Mysle ze z wymiana na inny egzemplarz nie bedzie problemu:) pzdr!

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  5. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    drugiej plyty nie instaluje sie z poziomu dashboardu tylko z poziomu gry tam sie gdzies wybiera zainstaluj dysk 2
     
  6. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    I każecie gościowi latać po sklepach i wykonywać zbędne manewry, nie wiedząc o co chodzi...
    Dysk drugi instaluje się z menu głównego Forzy 4.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. amaavel

    amaavel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanie bo mam xbox slim z 4gb ;p czy do gry wymagana jest intalacja? czy mozna grac na samych plytkach? no i przede wszystkim jak to wyglada, normalnie czy jakos moze sie przycina albo bardzo dlugo laduje
    pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum