1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 problem z dyskiem 2 pendrive

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szczepan997, Kwiecień 22, 2013.

  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,
    pobralem dysk 2 do forzy 4 z internetu niecale 3 gb same te pliki po ok.600-700mb bo z oryginalnej 2 plyty niechcialo mi zainstalowac niewiadomo dlaczego, czytałem ten temat: http://xboxforum.pl/pomoc-19/forza-4-2dvd-i-pendrive-105301/index4.html ale w tej metodzie na 3 stronie po skonfigurowaniu pendrive w konsoli nie mam folderu content wiec nie mam gdzie tych plikow wrzucic. Jak zrobic zeby zainstalowac ten dysk 2 z pendrive?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na pena to wrzuc horizonem
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    rgh jest?
     
  5. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    mam lt+ 3.0, tam w tym temacie pisa ze im sie udalo i ze zaoszczedzili plyte czyli tez maja LT
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Dcl z plyt maja drm free . Rozpakowac iso na pena wedlug katalogow dokopiowac i powino smigac. Bo dalo sie z teksturami hd i innymi dcl z plyt.
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Programem horizon to zrobisz ,automatycznie utwory foldery i skopiuje do odpowiedniego folderu pliki
     
  8. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A jak potem to zainstalowac po podlaczeniu do xboxa? skopiować gdzieś czy musze mieć caly czas wlozonego pendrive do x'a?
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z pena mozesz na dysk . Ale to jak wykryje i bedzie skopiowane. W ustawieniach pamieci i tam bedzie pen.
     
  10. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    przy próbie wgrania tych plikow na pena horizon wywala błąd: "Invalid STFS Package!"
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Pen musi byc przystosowany na format xboxa na konsoli pozniej kopiujesz.
     
  12. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    wlasnie oto chodzi ze skonfigurowalem pena na xboxie wczesniej juz.
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nagraj na plyte bedzie szybciej. Lub przejrzyj temat jak wgrac demo na pendrive moze cos ci pomoze.
     
  14. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A netfremwork 4 zainstalowany ?
     
  15. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  16. Bezimienny1991

    Bezimienny1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanko związane ściśle z tematem, sprawa wygląda tak, mam forze 4 bundle copy (czy jakoś tak) czyli bez 2DVD (zauważyłem dopiero teraz że jest różnica a kupiłem gre używkę) NIE przerobioną konsolę (nie będzie przerobiona) pendriva 16gb (jeszcze nie podpinany pod konsole) i tu pytanie czy da sie jakoś wgrać na pendriva zawartosc 2DVD (ściągniętą z neta) w momencie gdy konsola jest nie przerobiona? jeśli nie to czy gdybym załatwił skądś DVD2 z wersji GOTY i wgrał ja normalnie na konsole to będzie działać z moją płytą bundle copy czy raczej nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum