1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez d3vil u, Marzec 25, 2013.

  1. d3vil u

    d3vil u Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RZESZÓW
    Witam mam forze 4 bundle copy która była w zestawie z klockiem jest na jednym dvd, kumpel ma forze z dwoma dvd i mowil ze na 2 dvd są jakieś dodatki też i chciałem sobie zainstalować to więc pożyczylem dvd dwa i jak to zainstalować?pomoże ktos
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal drugą płytę i gdzieś w menu jest opcja instalacji na HDD
     
  4. d3vil u

    d3vil u Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RZESZÓW
    ale gry też z tej płyty nie odpale
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To może na pierwszej DVD odpal i tam gdzieś taka opcja instalacji drugiej płyty była, potem poprosi o wrzucenie dvd 2 i zainstaluje content na hdd konsoli, sorki, ale ja już od roku płyt nie używam i nie pamiętam dokładnie jak się to robiło.
    pozdr
     
  6. Lub0n87

    Lub0n87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Wkładasz DVD 1 z Forza, odpalasz grę i wchodzisz do głównego menu w grze (screen: console_004a_003.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl).
    Nie pamiętam już jak to było - ale najprawdopodobniej za zakładką marketplace będzie zakładka "zainstaluj" albo "zainstaluj dysk 2", wtedy konsola poprosi cię o włożenie 2 dysku i dalej postępuj z poleceniami (screen: http://dubscore.pl/Content/photo/news/2011/10/16/forza1.jpg), a jeśli się mylę to w marketplace powinieneś znaleźć możliwość zainstalowania 2 dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum