1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez lubieplacki, Październik 11, 2011.

  1. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wczoraj Driver dzisiaj Forza. Tym razem problem chyba bardziej poważny nie umiem wypalić Forzy dochodzi do 50 % napęd się krztusi wydaje dziwne dzwięki i bęc koniec stop. Tak to wygląda:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Chyba już ci to wyjaśniłem w innym temacie co nie ?
     
  4. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie. Jakby ktoś mógł mi pomóc rozwikłać zadanie błędu który wyskakuje będę wdzięczny.
     
  5. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Kup porządne płyty, nagraj clone cd z prędkością 2-2,4
     
  7. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrywasz w ogóle na płytę Dual Layer? Wydaje mi się, że nie bardzo.
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a bzdury gadasz człowieku bez obrazy ale ja nagrywam na emtec i innych ktore sa po 3-4 złote...tak wypalilem juz sporo gier w tym GoW3 i Forza 4 i wszystko ok..problem moze lezec w nagrywarce jak wiadomo 50% to jest rpzejscie do drugiej warstwy..duzo nagrywarek ma ze obsluguje DL jednak sobie z nimi nie radzi..zalezy jaka masz nagrywarke i za ile bo teraz nawet za 100 mozna kupci i pisze ze wypala DL i sie tak dzieje..a jak wczesniej ci nagrywalo a teraz nie chce a jak wiadomo te obrazy sa wieksze i mzoe sobie z nimi nie radzic...Ja mam Nec nagrywarke i nawet nie czytalem zadnych poradnikow wlozylem plyte dalem nagraj i tylko zapytalo czy overburning dalem OK..i poszlo do 100% zadnych bledow i innych ******* podczas nagrywania nie stwierdzilem..tyle o demnie
     
  9. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Nie porównuj Emtec z Esperanzą... Emtek kosztuje 3,4 złote a esperanza pewnie ze 1.50...
     
  10. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja nagrywałem na titanumach za 1,30 i tylko jedna na sto nie działała.

    A ty na jakich płytach nagrywasz?
     
  11. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    VERBATIM, tylko i wyłącznie, kiedyś kolega mi nagrał na emtecach GTA 4 i po 2 latach wyblakło i nie działa, a niby działało kiedyś...
     
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ja i tka twierdze ze problem jest w nagrywarce o ile wczesniej nagrywala to teraz ma problem ewidentnie z przejsciem na druga warstwe jesli robi wszystko tak jak w poradniku...
    C
     
  13. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki masownik20 bo już nie wiem jak się za to zabrać generalnie każda gierka idzie nie ma problemu próbowałem na dwóch nagrywarkach i jest ten sam problem staje w połowie tylko inny komunikat się wyświetlił jak na załącznikach. Verbatimów kupować nie mam już zamiarów jak dwa razy gra mi z nich wyparowała. Teraz wypaliłem z 30 esperanz i przy forzy są tylko takie jaja. Miał ktoś coś podobnego mógłby ktoś coś poradzić ?

    Zarzuć tym poradnikiem może coś pominąłem :)
     
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    okresl sie konkretnie..jesli przy forzie tylko tak masz to nie wina nagrywarki tylko moze jakis obraz lipny.. a jesli przy wiekszosci gier z XGD3 to problem lezy w nagrywarce..Ale skoro wszystko ci wypalalo bez problemu to cos z obrazem musi byc nie tak... chyba ze to twoja 1 gra z XGD3 wypalana..to szukaj winy w sprzecie albo konfiguracji ( poradnik polecam)
     
  15. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Twój problem, nagrywaj se nawet notatnikiem na dyskietce, ja nagrałem raz gowa 3 przez imgburn i mi nie dzialal, potem nagralem ten sam obraz clonem i dziala idealnie.

    Podaj model nagrywarki, może firmware ma stary...
     
  16. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wypaliłem drivera wszystko ok. Obraz to jest ta wersja promo co wszyscy mają ale tylko ja mam taki problem. Nie wiem nie kopałem w obrazie layerbrake też nie zmieniałem. Na dobrą sprawę wrzuciłem płytkę do napędu a przy 50 % zaczął się krztusić.
     
  17. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Czekaj, niech poda nagrywarkę... model
     
  18. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    DVD Writer Model SH-S182. Jest to szufladowa nagrywarka wewnętrzna komputerowa podłączona na usb sata do laptopa. Do tej pory nie było problemów.
     
  19. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
  20. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok ogarniam zaraz się odezwę co i jak
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    moze pomoc moze nie..bo drivera wypaliles bez problemu a on tez ma XGD3:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum