1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz27, Czerwiec 1, 2012.

  1. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    wlasnie przerobilem nowa nagrywarke liteon ihas 124 b wgralem iXtreme Burner Max pod platinum MBIPG101-R12-000 chodzi o gra forza 4 nagrywane i przerabiane wg standardowych ustawien.verify 49%,gra wychodzi po pierwszym wyscigu.co zrobic.specjalnie kupilem nagrywarke na przyszlosc.a tu zonk z forza.
    dodam ze plik wgrany pod id plyty prawidlowy wykrywa plyte 8,13.nagrywanie 2x4 z opc.to samo co ze stara nagrywarka,ma ktos jakis pomysl bo sie wkurzam ze to kupilem i niechodzi.a z tego co wyczytalem tu to kazdy ma inna wersje co do nagrywania.tyle poradnikow i kazdy inny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. paryk

    paryk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz zmienić ustawienia EEprom, jak w poradniku, a dalej postępujesz zgodnie z tutorialem z sygnatury.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Chief

    Chief Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    albo kup orginałke :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum