1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 problemy przy łaczeniu sie z serwerami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matheo21, Wrzesień 19, 2012.

  1. Matheo21

    Matheo21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko
    Potrzebuję pomocy , takiej iż że nie mogę się połączyć z żadnym serwerem w forzie 4.
    Za każdym razem wyskakuje mi komunikat " poprzez problem z siecią, nie można połączyć ...."
    Z resztą jak zauważyłem prawie w każdej grze mam taki problem lecz z nie którymi serwerami mogę się połączyć. Liczę na jakąś POMOC !

    Pozdrawiam ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    nie wiem jak u innych ale u mnie łączyło się z serwerami w zależności od pory dnia.
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
  5. Matheo21

    Matheo21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie , nie mam. Sprawdzałem połączenie i nie wyskakuje mi nic z natem .
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro w kazdej grze masz tak to jest to zwiazane z Twoimi ustawieniami internetu/routera
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja tam nie miałem żadnych problemów :) łączyło za każdym razem.
    Matheo21 sprawdź ustawienia routera.
     
  8. Matheo21

    Matheo21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej to tak router sprawdzony mam tylko jakieś porty trzy odblokowane lecz robiłem to jakiś czas temu iz mialem problemy z NATEM a porty brałem z pomocy ze strony xboxa. Moze jakies inne pomysły ?? Dzieki wogole za jakies odpowiedzi ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum