1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 przeróbka pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez osix2, Listopad 22, 2011.

  1. osix2

    osix2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Po przeczytaniu opinii na temat w/w gry, mam pytanie. Mam przerobke xboxa slim 250 gb, i z tego co wiem, tylko na gry z zabezpieczeniami xgd3, czy fm4 bedzie chodzil mi bezproblemowo na nim ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, jeżeli masz przeróbke LT+2.0.
     
  4. osix2

    osix2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, tylko ze slyszalem ze poza zabezpieczeniem xgd3 jest jeszcze inne zabezpieczenie, nie pamietam teraz dokladnie nazwy tego. Jezeli ktos ma tylko LT + 2.0. to bardzo bym prosil o komentarz w tej sprawie z gory dzieki :)
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak są zabezpieczenia AP25, teraz gdy podłączysz konsole do neta ściąga pliki dae.bin i wtedy narazie nie zagrasz z gry z zabezpieczeniami XGD3/AP25. Ja mam LT+2.0 i śmigają mi XGD3, w forze nie grałem.
     
  6. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    tylko gry z xgd3 ? to dziwne że innym działa reszta i z ap ..
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    xgd3 to nie jest zabezpieczenie. forza 4 ma civ.
     
  8. osix2

    osix2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm w kazdym badz razie dalej nie uzyskalem odpowiedzi, czy ona mi odpali ?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja z tego co sie dowiedzialem to te CIV dziala na lt2.0 tyle ze gra po jakimś czasie sie wyłącza. To jak to jest z ta FORZA 4 odpala i dziala w 100% czy tylko odpala a potem problemy ?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Podobno żeby działała bez wyłączania się trzeba wypalić nagrywarką Liteon Ihas 124-xx B z FW od C4eva.
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale nawet ta nowa nagrywarka nie chroni prze civ bo jest tak samo na orginałach nawet, a wiadomo ,że przy orginale ms cofnie flage a przy piracie nie
     
  13. daniel9415

    daniel9415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Ja mam LT+ 2.0 i Mi działa normalnie. Zauważyłem że jak włączę konsole i uruchomię jakąś inną grę a potem Forze4 to mi po godzinie/dwóch wywala błąd że płyta nieoryginalna. Lecz jak włączę konsole i odrazu uruchomię Forzę4 to takiego błędu nie ma, i mogę grać nawet parę godzin.
     
  14. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    A użyłeś tej specjalnej nagrywarki?
     
  15. osix2

    osix2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ponoc maja te gry wydawane przez microsoft. Podobno z kinect sports 2 jest ten sam problem, to prawda ?
     
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bzdura gra jest na xgd2 i nic nie wywala. tylko gry xgd3
     
  17. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mi wywalal blad i nie moglem zainstalowac na dysk ale kupilem nagrywarke liteon ihas124b i przy wypalaniu na verbatimach nie mam zadnych problemow gra sie instaluje i dziala super. Przeróbka LT 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum