1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez InTheViper, Listopad 2, 2011.

  1. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Czy jeśli zaznaczę pobieranie dvd 1 i pobiorę tą płytkę to przy instalacji nie wyskoczy,żeby dvd 2 włożyć? bo ja ino dvd1 chce pobrać,odnośnie dvd 1 czy na niej są auta typu bmw np m5 i starsze? patrzyłem na you tube ale ino m5 widziałem a inne bmki?

    i odnośnie tego że gra ma civ to po wypaleniu jej nawet ta nagrywarką ihas124 b też wywali do menu? bo słyszałem,że trzeba jakaś łatkę czy coś takiego pobrać z xbox live?

    i ostatnie abgx360 nie obsługuje xgd3 tak,że wiadomo forza nie przejdzie testu poprawnie ale mimo to można na multi grac czy nie? bo chyba ludzie grają co nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bana możesz dostać za wszystko czy nagrywasz ihasem czy zwykłą nagrywarką. ihas zmniejsza to prawdopodobieństwo jak i prawdopodobieństwo wywalania z gry do dasha. grajac w multi zawsze trzeba pobrać jakas zawartość z neta. a 2 płyte instalujesz z głównego menu przy włączaniu 1 płyty
     
  4. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    co to jest za auto bmk bo ja takiego nie znam... to po pierwsze, po drugie pisz po polsku bo ciezko to zrozumiec, a co do tego auta to jest w grze, choc nie wiem na ktorej plycie bo niektore samochody sa na dvd 2, a najnowsze M5 jest po pobrania z xboxlive za darmo
     
  6. hojraq

    hojraq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłącze się do tematu. Mam takie pytanko nagrałem Forze wszystko cacy jak nalezy, odpalam leci filmik, pierwsza jazda i po zakończeniu jazdy wyświetla się łądowanie menu. Po 10 minutach zrezygnowałem. W czym moze byc problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum