1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 - pytanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Fsatrets, Listopad 27, 2011.

  1. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jak jest z ta forzą 4 dalej wywala do dasha?czy już można normalnie grać, jak to działa jeśli wywali mnie do dasha to w innych grach z xgd3 też mnie może wywalać później? można wypalić na zwykłej nagrywarce ta jak resztę gier z Xgd3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Nie wiem czy ci to pomoże, ale ja mam LT 2.0 dashboard NXE najnowszy nie beta metro i forza nagrana na verbatima nowym imgburnem prędkością 2 z opcją skracania płyty na nagrywarce LG i gram już 4dzień i ani razu nie wywaliło mnie do dasha. Niektórzy mówili, że żeby wszystko działało i nie wywalało potrzebna jest nagrywarka Liteon, ale ja normalnie na LG nagrałem i wszystko śmiga.
     
  4. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to fajnie. czekam jeszcze na rady innych...
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mi pare razy wywalilo do dasha, ale od miesiaca nic
     
  6. Damianelite360

    Damianelite360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Mi wszystko działało do wczoraj i od tametego momentu co chwile wywala do dasha:/ A przegrałem chyba z 15 godz. i nic sie nie działo, aż do wczoraj, myśle że dzisiaj może już bedzie ok/.
     
  7. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co z innymi grami tez wywala?
     
  8. dareks81

    dareks81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt+ 2.0, wszystko nagrywam imgburn nagrywarką pionieer (bez żadnych myków). Jeszcze żadna gra zgd3 mi się nie wywaliła do dasha. Miałem problem z forza 4 (zawieszała się), ale przyczyną okazało się nagranie zawartości dvd2 przez rozpakowanie iso i nagranie go na pena... a przynajmniej po wywaleniu tego problem znikną :)
     
  9. dareks81

    dareks81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ps. z gier xgd3 gram w batmana, driver'a, TES:skyrim no i forze 4. Wszystko offline
     
Wczytywanie...

Poleć forum