1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FORZA 4 samochody sie nie wczytują

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez -.mxs, Lipiec 16, 2012.

  1. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć,
    mam problem FORZA 4. W chodząc do garażu w trybie world tour, zamiast samochodów mam czarne prostokąty.
    Zainstalowane są 2 płyty, nagrane iHAS'em. Kiedyś wszystko mi działało ale niestety po aktualizacji dasha musiałem zrobić format dysku. Teraz chciałem sobie pograć od nowa i niestety problem ;/

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zagraj z płyty i zobacz czy występuje ten sam problem.
     
  4. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z płytki 2 pierwsze samochody są od razu a reszta pojawia się po dłuższym czasie. Z dysku również 2 pierwsze były ale pozostałe już się nie wczytywały, tylko czarne prostokąty w miejscu obrazka samochodu.
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może czyszczenie cache coś da.
     
  6. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Próbowałem wcześniej czyścić i nic. Dzisiaj jeszcze raz odpaliłem grę z płyty i okazało się, że tym razem również nie wczytało samochodów (dwa pierwsze są, reszta czarne prostokąty).
    Nie mam pojęcia co jest grane. Przejdę jeszcze trochę gry na innym profilu i zobaczę co będzie. Może coś jest nie tak z plikami save :/
     
  7. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeśli to są "twoje" (kupione w garażu auta) spróbuj przemalować każdy :) Pewnie głupio zabrzmi, ale wtedy gra powinna wygenerować sobie na nowo plik podglądu samochodu (taki obrazek JPG).

    Jeśli to są nowe samochody (np. z DLC) to prawdopodobnie jeszcze pakiet się cały nie pobrał (kilka razy tak miałem).
     
  8. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moim zdaniem to wygląda tak- plik z podglądem samochodów z płyty odczytuje, lecz ciężko a przy instalacji nie może go skopiować albo uszkodzony kopiuje, ale z drugiej strony w takiej sytuacji powinien błąd instalacji wyskoczyć.
    Na jakich płytach nagrałeś [tzn jakiej firmy]
     
  9. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Grę nagrałem na płytach verbatim nagrywarką iHAS, IMGBurn'em na najniższej prędkości

    Przy lakierowaniu wyskakuje błąd zapisu. Wrzucam 2 zdjęcia jak wygląda garaż i wspomniany błąd:

    http://img440.imageshack.us/img440/3540/img2246qa.jpg
    http://img220.imageshack.us/img220/5904/img2245l.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum