1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 się zacina.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bashiok, Grudzień 15, 2013.

  1. bashiok

    bashiok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam parę dni temu nagrałem zwykła nagrywarką grę Forza 4.
    Gra ogólnie działa wczytuje się nawet można grać wyścigi normalnie ale problem jest np gdy na dłużej wchodzę do menu (zmiana samochodu, tuning, itd.) gra wtedy zapętla 1 dźwięk ale menu działa jeszcze przez jakiś czas normalnie po około 3-5 min wyskakuje dopiero komunikat żeby przeczyścić płytkę bo nie może xbox jej rozczytać.
    Ogólnie problem jest trudny do opisania bo jak włączą się wyścigi bez dłuższego siedzenia w Menu to gra działa non stop na wyścigu nigdy się nie zacięła tylko w menu są problemy.
    Dzisiaj nagrałem ją jeszcze raz ale problem jest taki sam.

    Teraz moje pytanie czy jest jakiś sposób który mógł bym spróbować, żeby to zaczęło działać normalnie albo czy istnieje sposób żeby nagrać tą grę zwykłą nagrywarką tylko np z innymi opcjami ?

    Dodam, że ostatnio nagrywałem Naruto Shipp 3 i działa normalnie tak samo jak Diablo 3.

    Mam LT 3.0

    W razie pytani piszcie :)

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Forza ma Civa wiec aby normalnie chodziła jest potrzebny ihas do nagrania

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest sposób z odtworzonym Mp3 w tle, podobno to działa, musiałbyś poszukać na forum bo gdzieś to czytałem.
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli ma Civ to nawet mp3 nie pomoże. Trick mp3 polega na tym jeśli masz grę z xgd3 bez Civa zainstalowana na dysku to się włącza muzyczkę aby normalnie działała z dysku

    Wysłane z telefonu L710
     
    1 osoba to lubi.
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Taa MP3 z CIV -__-
    Tylko IHAS
    Zamykam.
    http://xboxforum.pl/iso-10/lista-gier-z-zabezpieczeniem-civ-174186/
     
Wczytywanie...

Poleć forum