1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4 Zawiesza się Nagrana IHASEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Romejro, Kwiecień 1, 2014.

  1. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam taki problem wypaliłem na platinum ihasem z burner max pod te plyty forze 4 i podczas gry gra się zawiesza i nic nie można zrobić oco tu chodzi? dodam że inne gry normalnie działają.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Płyta 1 jest zainstalowana na dysku?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  4. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie własnie nie da się jej zainstalować.
     
  5. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Zapewne wina płytki nagrywaj na verbatimamy

    Tapnięte z mojej Z1
     
  6. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak ale inne gry działają bez zarzutu np. GTA V, Hitman Absolution itp..
     
  7. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    W imgburnie nie było błędów?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  8. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie nie 100 % nagrane 100 % werefikacji
     
  9. Thexamx

    Thexamx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    58
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A może uszkodzone ISO? Abgxem potraktowałeś?
     
  10. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. Nagrywałem wersje COMPLEX. na początku był jakis błąd w topologi ale abx go naprawił
     
Wczytywanie...

Poleć forum