1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez puziek, Październik 16, 2011.

  1. puziek

    puziek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Drodzy forumowicze!

    Czy mając w swoim napędzie wgraną przeróbkę LT+ 1.1 , będę mógł zagrać w Forze 4?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. puziek

    puziek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Więc jedynym rozwiązaniem jest przeróbka na LT+ 2.0 ? Hmm, szkoda.
     
  5. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko i wyłącznie LT+ 2.0
     
  6. gucio1981

    gucio1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Perth
    Na dana chwile nawet lt+2.0 nie gwarantuje dobrej rozgrywki w forza4 ( jest juz temat o forzie4 i LT+2.0) Ludzie pisza ze wyskakuje blad jakis , po losowym okresie czasu , wiec jak chcesz pograc w Forze4 ( normalnie) jedynie ORGINAL . , jak nie to czekac na lepsze FW do nagrywarek .

    Oto co maja ludzie grajacy na ,, kopiach zapasowych,, ---> http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/forza-motorsport-4-a-104432.html
     
  7. Abadon

    Abadon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódz
    Czy mając przeróbkę lt 2.0 na konsoli slim mogę pobrać aktualizacje gry do forzy4 tak samo i w gow3?
    czy pobieranie takich aktualizacji gry jest bezpieczne? wiem ze lepiej jest nie pobierać nowych dashy ale co z aktualizacjami gry?
     
Wczytywanie...

Poleć forum