1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Wojtek230492, Październik 16, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Siema mam taki problem z forza 4 wszystko zainstalowane plyta 1 i 2 ale jak wlaczam to czyta z plyty przez 2-3min a pozniej idzie zs dysku wy tez tak macie?? bo zazwyczaj odrazu idzie z dysku. . Dodam ze forza jest orginalna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie grałem, ale prawdopodobnie normalne. Pewnie konsola w tym czasie sprawdza specjalne zabezpieczenia, które w przypadku pirackiej wersji gry oflagowują konsole i wywalają do dasha.
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Gry z XGD3 tak mają. Wszystko jest w porządku :).
     
  5. kufel0495

    kufel0495 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam takie pytanie, dzisiaj przegladajac jeden z pojazdow w autoviscie, wyskoczyl mi komunikat zebym sprawdzil czy posiadam orginalna wersje gry, kliknalem ok i wywalilo mnie z gry ? czy to moze byc jednorazowy wyskok czy moze sie to powtarzac czesciej ??
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    a to spoko juz myslalem ze cos zwalone czy cos dzieki wielkie
     
  7. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A miałeś konsole podłączona do live podczas pierwszego włączenia gry?Wyskoczyła Ci prośbą o aktualizację do gry?
     
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak grałeś na live w forze to pewnie niedługo banik;p
     
  9. kufel0495

    kufel0495 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "A miałeś konsole podłączona do live podczas pierwszego włączenia gry?Wyskoczyła Ci prośbą o aktualizację do gry?"
    "jak grałeś na live w forze to pewnie niedługo banik;p "
    moja konsola nigdy nie byla podlaczona do internetu, a aktualizacje wykonalem przy fifie 12.. zaznaczam ze gra jest nieorginalna :)
     
  10. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
Wczytywanie...

Poleć forum