1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bakusbakus96, Grudzień 17, 2011.

  1. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie dotyczace min. zainstalowania forzy 4 na dysk xboxa.Otoz mam dysk 15gb czy wystarczy to na zainstalowanie jej na dysku ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm a nie mozesz tak poprostu spróbować jej zgrać na dysk i sam sie przekonasz?
     
  4. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt 1.9 i nie moge tego sprawdzic a niechce marnowac na darmo plyt :D
     
  5. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skoro obraz gry zajmuje 17,3 Gb to chyba nie dasz rady :)
     
  6. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i po drugie do forzy 4 potrzebujesz LT2.0 z tego co mi sie wydaje:D
     
  7. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to wlasnie napisalem ze mam lt 1.9 i nie moge sprawdzic ile miejsca ta gra zajmie :p ale dzieki za info :p
     
  8. ptrq

    ptrq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Spokojnie Ci się zmieści. Druga płyta po instalacji to tylko ~2.5GB
     
  9. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    ptrq powinien mieć rację - obraz DVD2 z Forza3 ma ponad 7GB, instaluje się tylko 2GB. W czwórce może być analogicznie. Gadanie, ze rozmiar obrazu ISO = zajmowane miejsce na dysku x360 to brednie.
     
  10. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mrcinkam wprowadzil nas wszystkich w blad ;/
     
  11. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    forza 4 z wysztkimi dodatkami z edycji kolekcjonerskiej zajmuje mi 11.1gb pozdro
     
  12. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napsiałem ze obraz ma 17 GB nie wiem gdzie tu błąd i powiedziałem ze CHYBA nie dasz rady nagrac wiec nie mow ze pisze ze obraz iso = zajmowane miejsce na dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum