1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez unname, Luty 3, 2012.

  1. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam pytanie odnośnie forzy 4, czy aby zagrać w tą grę trzeba mieć dysk? Bo słyszałem że 1 płyta musi być zainstalowana na dysku a ja mam slim 4gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie trzeba mieć dysku. Można normalnie grać z płyty
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko, że jak nie zainstalujesz drugiej płyty to nie będziesz miał wszystkich aut.
     
  5. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    i tak jest ze wszystkimi grami na 2DVD?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Oczywiście że nie :) Tylko niektóre mają takie "chore jazdy" Np. w BF3 na DVD1 masz tekstury HD które się instaluje na twardy dysk, ale nie trzeba tego robić żeby przejść całą grę. Jak na razie tylko przy Forzie i BF3 jest utrudniona sprawa dla osób które nie posiadają HDD
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie np. L.A. Noire ma 3 DVD, grasz na drugiej i trzeciej płycie po przejściu pierwszej.
     
  8. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    dzięki za info temat do zamknięcia:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum