1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez orbmu, Lipiec 24, 2012.

  1. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xbox slim lt 3.0 i dash 13604. Mam pytanie czy jak ściagne i wypale forze 4 (oczywiscie na 2 plytach) czy bedzie dzialac, czy zaaktualizuje sie dash i czy nie strace przerobki:) Takie samo mam pytanie o sniper elite v2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jesli masz LT3.0 to smialo aktualizuj dziwi mnie ze jeszcze tego nie zrobiles:)
     
  4. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zniknie mi lt ? NAPEWNO ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    3.0 nie, gdybyś miał 2.0 to przestały by działać gry xgd3.
    Aktualizuj śmiało
     
  7. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie zrobi sie CICHA AKTUALIZACJA?
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  9. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge aktualizowac z poziomu xboxa przez internet czy przez pendrive??
     
  10. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  11. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napewno? bo rozne tematy czytalem i wlasnie robily sie te ciche aktualizacje, albo znikaly lt.
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Bez różnicy przeróbki ci nie skasuje jesli masz 3.0.Polecam pendrive
     
  13. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaka jest roznica miedzy pendrive a przez xbl?
     
  14. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Przez xbl nie raz cos nie idzie tak czytałem osobiscie nie miałem z tym klopotu,a tak to róznicy niema,ale ja polecam i tak pena.
    Przy LT2.0 wgrywałem dasha 14719 z pena bo cichej aktualki sie bałem:)
     
  15. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozecie dac jakis poradnik do tego?:)
     
  16. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Normalnie wpisujesz w google dash 15574 pobierz.Po sciagnieciu masz folder systemupdate ten folder wrzucasz na pena,pozniej pena do konsoli a reszta robi sie sama:)
     
  17. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i na 100% nie strace lt 3.0 i dalej beda gry chodzic tak jak chodzily? m.in xgd3. wole sie upewnic ;)
     
  18. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jesli na bank masz 3.0 to nic ci nie grozi wczesniej koledzy potwierdzili tak ze nie masz jednej opini:)
     
  19. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej :) a jak z forza 4 oraz sniper elite v2 ? moge normalnie nagrac tak jak reszte gier i grac?:)
     
  20. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Co do forzy to na zwyklej nagrywarce nie nagrasz jej poprawnie 97% i bedzie wyrzucac cie do dasha do tego potrzebny jest ihas a sniper normalnie
     
  21. orbmu

    orbmu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje Panowie :)!
    @edit
    po aktualizacji jak gram w gre z dysku wyskakuje "brak autoryzacji dysku"
    jest niby poradnik z plikiem mp3, ale jest jakas inna "stała" metoda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum