1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon 2 błąd ładowania.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubolec12, Grudzień 2, 2014.

  1. kubolec12

    kubolec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    Mam LT 3.0 i nagrałem Forze horizon 2 na normalnym napedzie i gdy gra mi się ładuje to mi wyskakuje mi błąd wytrzyj płytę mięką sciereczką. Przeszła weryfikacje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie też ten sam problem a wszystkie poprzednie gry chodziły jak ta lala nagrywane sposobem jak kolega wyżej .
     
  4. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba ihasa kupić wszystkie problemy odejdą jak ręką odjął :)
     
  5. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ktoś nagrał zwykłą i było dobrze ?
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja nagrywalem zwykla i wszystko dzialalo jak nalezy
     
  7. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A możesz powiedzieć jak ustawiłeś ImgeBurn
     
  8. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic nie ustawialem. Na standardowych ustawieniach zawsze gry nagrywalem i wszystkie dzialaly bez problemu. Teraz juz nie nagrywam bo nie posiadam x360 tylko One
     
Wczytywanie...

Poleć forum