1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza horizon 2 - przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tui, Październik 19, 2014.

  1. tui

    tui Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem ostatnio snowi forza horizon 2 i przerobiłem za pomocą exiso. Grę przegrałem na dysk usb podpięty pod konsole ale nie działa. Cz ktoś wie co robię nie tak? Może trzeba jakoś inaczej przerobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie działa tzn? Jakiś komunikat??
    Ja robiłem do xex jak i do god i obydwa śmigały....
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaki masz komunikat?
    ''Pobierz ponownie grę?''
    Jak taki to masz za niski dashboard.
    min.16537 musi być.
     
  5. tui

    tui Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm dashboard? Rozumiem że chodzi o oprogramowanie konsoli. Gra się nie uruchamiała synowi muszę sprawdzić cz jest jakiś komunikat.
    edit
    Dokładnie tak pojawia się komunikat o tm że muszę jeszcze raz pobrać grę. Sprawdziłem i o ile się nie mylę to wersję dasha mam 2.0.16203.0 Cz wgrywając nową wersję dasha przeróbka konsoli się nie skasuje? I czy stąd mogę pobrać bo forumowy link nie działa. Xbox 360 Dashboard / System Update 2.0.16537.0 Download With Avatars

    A stąd nie działa http://xboxforum.pl/dash-200/dashbo...board-nowa-aktualizacja-2-0-16537-0-a-169985/

    Info orso // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. tui

    tui Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze tylko zapytam o małe wątpliwości. Zamierzam aktualizować 2 sposobem za pomocą kabla:
    1. Czy xbox może być bezpośrednio podłączony kablem do laptopa czy musi być przez router?
    2. Czy pobierając pliki z 2 linku (aktualizacja za pomocą kabla) mogę wykorzystać plik 16537 po rozpakowaniu do aktualizacji sterowników kinecta czy muszę pobrać jeszcze raz z tąd: Download - DL.console.seDL.console.se
    3. Czy aktualizując dashboard wg poradnika "za pomocą kabla - 2 link" mogę z pobranych plików zostawić common.zip, dash_launch_v3.11.zip, xeBuild_1.09.zip, a zamiast pliku 16537 podać jakiś inny bardziej aktualny dashboard i ewentualnie skąd go pobrać? Czy lepiej nie kombinować za dużo i robić jak jest?

    Edycja: Dziękuję za pomoc zadanie wykonane jest wersja 16537. Gra się odpala, jak wróci do domu młody to z pewnością przetestuje dokładnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum