1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon abgx problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciek306, Październik 21, 2013.

  1. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przy abgx 1.0.6 wyskakuje mi na końcu error
    Co z tym zrobić nagrać czy nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odznacz plik tylko do odczytu i przepuść jeszcze raz

    Wysłane z mojego HTC Desire S
     
  4. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic to nie dało
    Dobra wypaliłem grę ale gdy chcę ją włączyć pisze mi żebym pobrał nowego dasha . I tu pytanie jakiego dasha i czy nie usunie mi przeróbki lt.3.0

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie ma dasha, który usuwa LT 3.0.
    Aktualizuj.
     
  6. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy bezpiecznie jest aktualizować przez wifi? czyli podłączyć konsole do neta i tak zaaktualizować?
     
  7. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak

    Wysłane z mojego HTC Desire S
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aktualka czy to z neta (wifi czy kablem) czy to z pendrive'a, nie ma większego znaczenia...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  9. maciek306

    maciek306 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja myślałem że nowy dash usunie mi lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum