1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

forza horizon brak uaktualnienia gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pazikk, Listopad 11, 2013.

  1. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem wrzucić sobie dlc do forzy horizon ale coś nie tak zrobiłem, i teraz mi wyskakuje "brak uaktualnienia gry, plik z zapisanym profilem wymaga najnowszej akutalizacji. Zaloguj sie do xbox live i po pobraniu aktualizacji uruchom gre ponownie" Co mam teraz zrobić? Można to jakoś naprawić? Dodam że gre mam oryginalną a konsola jest przerobiona na rgh.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz pobrać najnowsze TU zgodne z Twoim Media ID gry i wgrać na konsole.
     
  4. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a takie Media ID gdzie znajdę? tak w najprostszy sposób?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najprościej w najnowszym fsd rev.775 ,odpal gre i wciśnij GUIDE na padzie, w prawym dolnym rogu ekranu: MID
    Druga opcja : łącząc sie z przegladarki z fsd przez ftp.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  6. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mam te media ID, najeżdzam w fsd na forze, klikam Y i zarządzaj aktualizacjami TU, pokazują się 3 pozycje, 2x ver. 4 i raz ver. 2, ale przy żadnej nie widzę media ID. Czy mam pobrać TU przez XM360?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego, jeśli pobierasz tu z poziomu fsd, to media id nie musisz nawet znać, ma to znaczenie jeśli z pc pobierasz jakies tu do danej gry.
    Pobierz w fsd najnowsze do forzy i uaktywnij (pod#wietli się na zielono).

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  8. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robiłem tak i nic mi to nie dawało, ale spróbuję jeszcze raz
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź w Bibliotekę gier w FSD, najedź na Forzę Horizon i naciśnij Y (Options), później wejdź w Title Updates a następnie naciśnij Y (Download TUs) wyświetli ci się lista TU, Najnowsze jest oznaczone numerkiem 4 (Version: 4), kliknij A (Download) a po pobraniu będziesz miał obok taki ptaszek zaznaczony - jeżeli nie będziesz miał to zaznacz i już.
     
  10. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przecież napisałem że tak robiłem już, wystarczy spojrzeć post wyżej
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie musisz mieć to Media ID i ściągnij manualnie z tej strony:
    marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
    Wpisujesz tam w szukajce MID i pobierasz najnowsze TU.
    Potem pobrane TU wrzucasz do:
    content\0000000000000000\4D5309C9\000B0000\

    Aby sprawdzić Media ID:
    1. Odpal Forzę
    2. W trakcie gry naciśnij GUIDE na padzie i na dole w pasku masz MID: <Media ID>
    3. Potem to wpisujesz na tej stronie i pobierasz TU..
     
    1 osoba to lubi.
  12. pazikk

    pazikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki bardzo:D to pomogło :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum