1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon - po nagraniu uruchamia się, za 2 razem - błąd płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Crrooss, Listopad 5, 2012.

  1. Crrooss

    Crrooss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    Mam taki problem i nie wiem już co z tym zrobić. Nagrałem iHasem na Verbatim z prędkością 2.4 wszystko wg poradników Forzę Horizon, przedtem przepuściłem przez XBC, sprawdziłem ABGX z zaznaczonym disable writes, na pendrive wgrałem odpowiedni dla Media ID obrazu Title Update... Aby poszło na LT 2.0

    Nagrało się ok, pendrive podłączony, płyta startuje. Pograłem sobie z godzinę, wyłączyłem konsolę. Odpalam po jakimś czasie ponownie aby znów zagrać. Błąd odczytu płyty/ścierka. Wkładam płytę, wyjmuję, z pendrivem, bez niego - cały czas to samo.

    Jakieś pomysły? To możliwe, że za pierwszym razem startuje a za drugim robi problemy? Czego to jest wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    moze wina dasha :)
     
  4. Crrooss

    Crrooss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LOL!

    Pojawił się nowy objaw. Identycznie jak w poscie 1 nagrałem F1 2012. Odpalalem z 30 razy i za kazdym razem błąd. Teraz klikam znudzony kolejny raz... I odpaliło. o_O

    O co chodzi? Napęd walnięty czy czemu odpala raz na 100 przypadków? Masakra...
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Proponuje wgrać lt 3.0, skoro i tak masz ihas i problem rozwiązany. Będziesz mógł spokojnie instalować na dysk i nie wywali ci ściereczki.
     
  6. Crrooss

    Crrooss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj po jakiś 12 próbach Horizon się uruchomił. Oczywiście gdy znów próbowałem go włączyć to nawet po około 70-80 klikaniach `uruchom` za każdym razem wyrzuca komunikat...

    Mam Horizon na dwóch płytach Verbatim - jedna wersja dla LT 3.0 i druga przerobiona (jak w 1 poscie) na 2.0 - z każdą są te same cyrki.

    Wgranie LT+ 3.0 powinna wszystkiemu zaradzić?
     
  7. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Może laser w napędzie walnięty ?
     
  8. kwassss22

    kwassss22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    u mnie jest to samo na lt 2.0 ale tylko z nowymi grami orginaly i starsze gry dzialaja bez problemu wiec to nie jest wina lasera tylko lt 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum