1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza horizon POMOCY!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz199305, Styczeń 1, 2013.

  1. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam potrzebuje pomocy z osiągnięciem Niech Forza będzie z tobą (nie posiadam save-ów ani gry tylko mam archiwementy na swoim porfilu i czy można jakoś to zrobić tylko tego jednego osiągnięcia mi brakuje.Z góry dziękuję i pozdrawiam.:lemo:
    prosze bardzo mi zależy

    //Nie odświeżamy częściej niż 24h.
    Upomnienie
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Nie jestem do końca pewien o co chodzi z tym osiągnięciem ale jeśli trzeba importować save'y z poprzednich części to inaczej się nie da a już na pewno nie za pomocą samych achievementów.
    włóż płytę na chwilę od fm3, utwórz nowy zapis i wyłącz, wystarczy goły plik zapisu :]
     
    1 osoba to lubi.
  4. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że ja nieposiadam płyty
     
  5. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: Forza horizon POMOCY!!

    Ja 2 tyg się męczyłem z tym. Musisz mieć save z forzy 3 lub 4 (musisz mieć minim 1lvl kierowcy) i ten save ma byc na jednym dysku i tak samo forza horizon na tym dysku. Jezeli w forza horizon masz juz zolta opaske to musisz od nowa gre zaczac, raptem 2 wyscigi potem dostajesz opaske żółta i nastepbie wyskakuje komunikat do odebrania samochodow ta da unlocked achivement

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
    1 osoba to lubi.
  6. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a da się sava do forzy horizon pobrac z neta
     
  7. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    od nowa odpal przecież to tylko 5 min
     
  8. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ża ja niemam płyty z forzy 4 lub 3
     
  9. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, ponieważ nie da się przenosić save'ów z Forzy pomiędzy profilami.
     
  10. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie czy da się zrobić save z forza motorsport 4 lub forza motorsport 3 jeśli obydwie są dema
     
  12. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Odp: Forza horizon POMOCY!!

    Możesz pobrać jakiś save z gry z neta.potem dzięki programowi modio przypiszesz ten save do swojego profilu. Poczytaj o tym w necie.
    kiedys tak robilem w ac 2 zeby sie cofnac do osiagniecia z maszyna leonarda i go zrobic.

    Wysłane z mojego SGH-I777 za pomocą Tapatalk
     
  13. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a podasz mi link do save bo szukałem i niemoge go nigdzie znaleść
     
  14. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Na demie to nie zadziała musisz mieć przynajmniej 5 lvl w FM4 żeby dostać jakieś auta, dodam że aby osiągnięcie wpadło musisz odebrać prezenty w wiadomościach w menu start.
     
  15. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ktoś wie dlaczego nie moge się zarejestrować na Modio

    ustach jak przypisałeś do swojego konta pisz krok po kroku

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  16. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powiem tak, owszem w innych grach to działa, ale tak jak już napisałem na poprzedniej stronie - Nie można przenosić save'ów z Forzy pomiędzy profilami, ponieważ save działa tylko z profilem, na którym został utworzony.
     
  17. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że ja chce z forzy 3

    od kogoś z nata ściągnąć i potem na swoje xboxa zgrać

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  18. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To samo tyczy się każdej innej części serii - nie ma znaczenia. Po prostu nie możesz użyć save'a od kogoś innego na swoim profilu...
     
  19. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeczytaj ze zrozumieniem, dokładnie to co napisał...

    Dokładnie chodziło mu o grę Assassin's Creed II. Co do Forzy, to nie ma takiej możliwości, chyba że zamierzasz kupić grę na nowo.
     
  21. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum