1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maaaster109, Wrzesień 13, 2014.

  1. maaaster109

    maaaster109 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema pisze tu bo mam zablokowoany dostep do innych działow. Jestem zielony w temacie kosol. Problem polega na tym ze nagrywam forze horison przez IMG BURN wszytsko na poczatku ladnie smiga az do mometu ładowania (po filmiku startowym) gra sie zacina i wyskakuje komunikat o bledzie odczytu. przerobka LT+2.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jesli niemasz ihasa 124b(nagrywarka) to w forze niezagrasz
     
  4. maaaster109

    maaaster109 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo wymaga
     
  6. maaaster109

    maaaster109 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da sie jakos obejsc tego?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da kupić oryginalna
     
  8. maaaster109

    maaaster109 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i tak zrobie , w przypadku forzy 4 tez taka sama sytuacja?
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja wiem czy Horisons kupisz?
     
  10. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Czy ja nagram tą grę ihas 124-14EU? bo piszecie tylko ihas124b
     
  11. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ty musisz sobie i lt najnowsze wgrać i dokupić nagrywarkę. To rozwiąze twoje problemy.
     
  12. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jakie LT jest nowsze niż 3.0? i ihas 124 EU nie nagram?
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Eu nagrywa tak samo jak Rev b z tym ze musisz użyć playtool oraz odpowiednich ustawien



    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum