1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Komornik190, Lipiec 18, 2013.

  1. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Czy nagram Forze Horizon na zwykłej nagrywarce ? Czy ona ma zabezpieczenie civ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagrywaj, gra nie posiada CIV.
     
  4. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    raz już nagrałem ale przy weryfikacji wystąpił bląd co mogło byc nie tak?
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wszystko :>
     
  6. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    nagrałem przy ustawieniach imgburn takie jak w tutorialu na verbatim dvd+r 4x może lepiej 2,4x?
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Ja na Verbach zawsze nagrywałem 2.4x i nie miałem problemów.
     
  8. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    a weryfikacja musi byc czy można ją wyłączyc? I czy jest jeszcze możliwośc nagrywania innym programem?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co Ty chcesz weryfikować jak nie nagrywasz IHAS'em...
    Clonem jeszcze możesz.
     
  10. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    czyli przy nagrywaniu verify odznaczyc ? A jak clonem wypalac też plik dvd?
     
  11. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja nawet nie sprawdzam, szkoda czasu
     
Wczytywanie...

Poleć forum