1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Horizon-wersja cyfrowa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez swiezak, Październik 11, 2014.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,rok temu razem z kumplem założyliśmy sobie konto,gdzie kupujemy gry z marketu xbox live.
    Z racji tego ,ze ostatnio była na przecenie forza horizon to ja kupilismy,dodam ,iż to mój kumpel ma licencje na to konto,a ja jade na dwóch kontrolerach.
    Pobrałem forze,wszystko wydaje sie dobrze,uruchamiam ją,aczkolwiek jak juz wczytuje mape do scigania sie w multiplayer,wyskakuje bład " nie mozna odczytac płyty,wyczysk miekka sciereczka ,zresetuj konsole. Dziwne,poniewaz gra jest w wersji cyfrowej. Pomysłałem,ze moze to przez to ,ze nie mam licki,a ta forza moze ma jakies civ czy cos,wiec odpaliłem forze na tym koncie gdzie została zakupiona lecz znowu ten sam bład (pojawia sie on rowniez po uruchomieniu single player). Mam mnostwo gier na kontach, np. gta v ,fifa 14 ,cody itp i nigdy nie spotkałem sie z takim problemem. Dysk z microsoftu 60 gb.
    Pobrałem ta forze 2 razy ,ale to nic nie pomogło,w czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Spróbuj pobrać na pendrive. Może dysk się kończy.
     
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie mam pendrive o takiej pojemności,a w jaki sposób dysk się kończy? Na dysku mam sporo miejsca jeszcze.
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    O ile mnie pamięć nie myli to taki sam był przypadek z forza horizon. Bez licki po prostu nie działa w ogóle.
    Edit: myślałem że mówisz o dwójce. Jak jedynka to na bank nie działa bez licencji.
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powinni gdzieś o tym wspomnieć . a tak serio ,to mógłby ktos to potwierdzić?
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To jest 100% pewne.

    http://legacy.forums.forzamotorsport.net/forums/thread/6298233.aspx
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum