1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bassbard, Październik 1, 2014.

  1. Bassbard

    Bassbard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam! Mam problem gdyż mam wgranego LT 3.0 i gry chodzą normalnie ale problem jest tylko z FORZA, wyskakuje komunikat ze nie można odczytac dysku i kod stanu: 03-80-00. U kumpla idzie normalnie a u mnie nie, z pozostałymi nowymi grami nie ma problemu. Prosilbym o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Płya może być źle nagrana ew. Wstawka licha, spróbuj jeszcze raz pobrać i nagrać.
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Twoja płyta u kompla chodzi normalnie czy inna, jego płyta?
     
  5. Bassbard

    Bassbard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ta sama płyta u niego chodzi a u mnie nie a płyta jest raczej dobrze nagrana bo byla kupiona w komisie z grami i konsolami
     
  6. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Bassbard

    Bassbard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Tak, mamy lt 3.0 i obie konsole były tam przerabiane przez tego samego gościa, tylko ze ja mialem wczesniej 2.0 ale teraz aktualnie mam tą 3.0. Gość mówił że jakby gry nie chodziły to mam wypiąć z konsoli zasilacz i wpiąć znowu że to jest taki reset ale zrobiłem tak i tez nie czyta...
     
Wczytywanie...

Poleć forum