1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza, jak zacząć grać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drogba_25, Listopad 28, 2012.

  1. drogba_25

    drogba_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam RGH, wszystkie gry ładnie mi chodzą. Wczoraj próbowałem zagrać w FORZA i nie wiem jak ruszyć tę grę. Po pierwsze, demko z początku gry nie da się w żaden sposób anulować, musi lecieć całe od początku do końca. a po drugie od razu przechodze do pierwszego wyścigu, kończe go i... znów demko z początku gry i po nim znów ten sam wyścig :(
    Moje pytanie jak dalej ruszyć tą grę, wszystkie przyciski już używam i nic. Cały czas tylko demko i jeden i ten sam wyścig
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Masz lipną wersję :)
     
  4. drogba_25

    drogba_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    no nie wiem , raczej nie, prawie 10GB, 2 DVD.....
     
  5. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Ściągnął bym na twoim miejscu drugi raz, podeślij mi na PW link do gry może tam jest coś opisane, koniecznie na PW forum nie wspiera piractwa :)
     
  6. drogba_25

    drogba_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jeszcze pomyślałem że może dlatego że gra jest na dwóch DVD. Przerabiam iso2god, tworzą się 2 foldery o nazwie "4D530910". Jak je wrzucić na konsolę żeby sie nie pokrywały?
     
Wczytywanie...

Poleć forum