1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Forza Morosport 4 na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fisher11, Luty 24, 2012.

  1. fisher11

    fisher11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Jako że jest to mój pierwszy post tutaj , chciałbym wszystkich bardzo serdecznie przywitać !

    Konsolę kupiłem niedawno , jest to wersja Slim 4 gb , tydzień temu przerobiłem ją poprzez flash LT 3.0 , pożyczyłem od kolegi kilka gier , w tym forzę 4 . Inne gry chodzą bez problemu , jednakże z forzą jest taki problem , że to wczytaniu jej pokazuje sie komunikat : format płyty jest nieprawidłowy , a w menu głównym pokazuje ikonę battlefielda 3 . Gra chodziła koledze bez problemu , jednakże ma on LT 2.0 . Czy jest szansa żeby jakoś inaczej nagrać płytę żeby gra działała u mnie , jaki może być problem ?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. fisher11

    fisher11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Dziękuję , czytałem o tym zebezpieczeniu CIV , niestety nie mam IHASa , ale jeśli nagram tylko CD1 tej gry pod LT 3 i nie będę instalować na dysku ( itak nie mam miejsca ) , to czy jest szansa żeby działało ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Spróbowac możesz, lecz pobierz titleupdate xboxlive lub z www
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niestety nie.
     
  7. fisher11

    fisher11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    A co to jest i jak to zrobić ( przepraszam ale jestem kompletnie niezorientowany w kwestii nagrywania gier )
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. fisher11

    fisher11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    OK , dziękuję , spróbuje tak zrobić , może się uda .
     
Wczytywanie...

Poleć forum